Bildet viser Jan Erik hos LM maskin

Nytt frittstående kranoppheng

En kran som ikke kan henges i verken tak eller vegg, som kan løfte inntil et halvt tonn, og som kan plassbygges til å passe så å si ethvert lokale. 

Dette er det nye modulære KBG-portalsystemet fra Schmalz.

 

-Dette systemet åpner helt nye muligheter for de som av en eller annen grunn ikke har mulighet til å montere kran i taket eller på veggen. Schmalz KBG kan skaleres fra to til åtte meter bredde, inntil fem meter høyde og så lang du måtte ønske, så denne får du garantert plass til, sier daglig leder Jan Erik Kalvsjøhagen hos LM maskin as, som er mangeårig norsk importør av produkter fra den tyske kvalitetsprodusenten.

 

Rask og sikker levering

Schmalz KBG er et relativt nyutviklet system, og det går enda noen måneder før LM maskin får sin demomodell på plass i lokalene på Nedre Rommen i Oslo.

 

-Det er mange som har spurt oss om en slik løsning opp gjennom årene, men vi har ikke hatt et slikt portalsystem i sortimentet vårt før nå. Jeg er sikker på at dette vil bli et veldig populært produkt, som er perfekt for mindre produksjonshaller, verksteder, distribusjonsanlegg, ja, det kan egentlig være hva som helst. Systemet er modulbasert, og svært enkelt å sette sammen. Portalen boltes enkelt på plass i gulvet, og er klar til bruk etter noen timer, sier Kalvsjøhagen, og forteller at komplett system kommer fra samme produsent i Tyskland.

 

-Det gir rask og sikker produksjon og levering, og portalen har inntil 500 kg kapasitet. Da får du gjort temmelig mye!

 

Mer om Schmalz KBG

Schmalz KBG er en modulær portalkonstruksjon bestående av relativt få hovedkomponenter - og er tilgjengelig som KBG-G : kranportaler og KBG-C : galger, og åpner for mange muligheter for installasjon av SRA-lettbanesystem i aluminium.

 

KBG er designet som et byggesett: Med tolv hovedkomponenter og et smart boltesett er det enkelt og raskt å montere KBG-G og KBG-C. Stålprofilene som danner selve portalen og ev. langsgående avstiving leveres i én dimensjon, så det blir færre deler å holde styr på. Et installert anlegg kan utvides eller endres etter behov - selv etterpå, hvis produksjons-, monterings- og logistikklayouten endres.
Maksimal lastekapasitet 500 kilo (KBG-G) og cirka 85 kilo (KBG-C).

 

Tilbake til aktuelt

 

0
Feed