Bildet viser Jan Erik Kalvsjøhagen og Tobias Beck

Kvalitetsforhold i vakuum

Med nærmere 40 år i Norge, et tett skandinavisk samarbeid og et sterkt fokus på kunnskap har Schmalz etablert seg som en av LM maskins sterkeste samarbeidspartnere. 

Med sitt omfattende produktspekter innen vakuumløftere er de verdensledende innen teknologi og kompetanse innenfor vakuumspekteret og vi er heldige som har dem med på laget vårt!

 

Fra barberblader til i dag


Schmalz er et selskap med en lang historie. Fra den spede begynnelse med barberblader i 1910, via bagasjetraller på flyplasser til dagens vakuumteknologi og energilagring så er historien til Schmalz-selskapet preget av kontinuerlig endring, av markeder som forandrer seg og av det konstante ønsket om å skape noe nytt for kundene. Schmalz er rett og slett historien om barberbladfabrikken som i dag er et internasjonalt suksessfullt industriselskap med kunder fra nesten alle bransjer.

LM maskin er Schmalz’ norske partner «Vi trenger sterke partnere i hvert land og jobber mye og tett med salgsnettverket vårt.» Tobias Beck, Technical Sales International, Handling Systems i Schmalz forteller om hvordan de har valgt å organisere salgskanalene sine. «Vi ønsker ikke intern konkurranse mellom aktører i samme marked, men vil heller bygge tette relasjoner og sørge for å ha gode, tydelige partnere med på laget. Med Norge er det også litt ekstra spesielt siden det er andre regler å forholde seg til enn for oss som er inne i EU, så LM maskin er helt avgjørende for at vi skal lykkes der.»

Tette bånd

Og akkurat dette med kunnskap, nærhet og tillitt er viktig for Schmalz. Derfor jobber de også kontinuerlig med forhandlernettverkets kompetanse og kjennskap til hverandre. «Annethvert år har vi en samling her i Tyskland – og annethvert år møtes vi i et forhandlerland. I løpet av samlingene jobber vi faglig hele dagen, men det er vel så viktig at vi bygger samhold og lærer oss å jobbe sammen.» Tobias forteller om teambuilding på både profesjonelt og personlig plan og legger vekt på at det skal være en uformell tone mellom alle.

«LM maskin er kanskje ikke vår største partner om man ser på tall, men de er helt klart en av de vi har stått tett sammen med over år. Vi vet at de leverer, vi vet at de er der for kundene våre og vi vet hva de står for. Det er kanskje viktigere enn å alltid være størst eller å selge for mest og vi er svært fornøyde med at de fortsetter å være på laget vårt etter så mange år!»

 

Tilbake til aktuelt

0
Feed