Bildet viser Daniel Pizzuti

Et ekte vennskap

Murtfeldt Kunststoffe GmbH & Co er et tysk selskap, grunnlagt i 1954, og sammen holder vi en uoffisiell rekord i langt partnerskap – i hvert fall for oss.

Den eldste kontrakten vi har klart å finne er datert 21. september 1975 og i den datoen ligger det langt mer historie enn hva man ser ved første øyekast. For på den tiden var ikke LM maskin en bedrift og ingen av oss som driver i dag satt ved spakene, men partnerskapet startet der og det lever minst like godt den dag i dag!

 

Lange linjer

Samarbeidet med Murtfeldt stammer fra den tiden da det fortsatt var noe som het Løwener Mohn og våre fire grunnleggere var ansatt der. I oppstartsfasen av LM maskin var det tidligere samarbeidet med ulike leverandører helt avgjørende og Murtfeldt stod sterkt ved det nyoppstartede selskapet. «For å sikre at vi kom skikkelig i gang ga Murtfeldt de ferske gründerne et kostnadsfritt lån; ingen renter, ingen gebyrer og ingen fortjeneste.» Forteller daglig leder Jan Erik Kvalsjøhagen. «På mange måter var nok dette ganske avgjørende for at man fikk stablet selskapet på raskt på fote!»

 

I dag ligger det ikke noe lån imellom de to partene, men at det er et eksepsjonelt godt samarbeid fortsatt, det er det ingen tvil om. Henning Schauer og Daniel Pizzuti snakker varmt om det som er et nært og godt partnerskap; «Dette er jo vårt aller eldste kundeforhold og selv om det ikke er så stort, så er det utrolig stabilt. Det har en helt annen form enn alle de andre partnerskapene vi har, for her handler det ikke om pris eller marginer, det handler om tillit og de lange linjene. Vi kan rett og slett stole på hverandre!»

 

En liten, men viktig del


Murtfeldt har spesialisert seg på produksjon av tekniske plastprodukter. De tilbyr et bredt utvalg som blant annet inkludert glideplater, kjeder, og annet maskintilbehør laget av plastmaterialer. Murtfeldt Plastics har en solid erfaring innen plastindustrien og har etablert seg som en pålitelig leverandør av tekniske løsninger for ulike bransjer. I LM maskin vet vi at vi kan stole på at det som leveres herfra er akkurat det vi trenger og i den kvaliteten vi må ha for å kunne levere godt videre.

 

«Vi ønsker alltid at alle skal vinne, og med det utgangspunktet bygger vi opp både oss selv og de vi jobber med. Vi er jo tjent med å ha solide partnere med oss i hverdagen, de som bare alltid er der – og LM maskin er nettopp en sånn partner,» sier Henning og Daniel legger til; «Jeg har jobbet med LM maskin i 20 år og da blir disse samarbeidene ganske viktige – også på et mer personlig nivå. Man kan kanskje si at det ligner vel så mye på et vennskap etter hvert!»

 

At Murtfeldt og LM maskin er et vennskap som oser av trygghet og tilstedeværelse, det er det ingen tvil om. Og sånne vennskap de blir med deg også langt inn i fremtiden.

 

 

Tilbake til aktuelt

 

0
Feed